Aplikace je přístupnáprostřednictvím WWW adresy: http://pojistovna.zshk.cz  Po spuštění aplikace se zobrazí úvodní stránka s formulářem pro vstup do aplikace.

Pro vstup do aplikace je nutné zadání uživatelského jména (dwfnb) a hesla (dwfnb), a zvolení databáze do které se chce uživatel přihlásit. Kliknutím na tlačítko [ Vstup ] nebo stisknutím klávesy Enter se provede přihlášení do aplikace.Pokud bylo při přihlášení zadáno správné uživatelské jméno a heslo, zobrazí se hlavní stránka aplikace s rozbalovacím menu v horní části a se čtyřmi přehledovými grafy.

Všechna data v grafech jsou zobrazována pro aktuální rok. Každý zobrazený rok je odlišen jinou barevnou modifikací - viz legenda pod grafem. V grafech jsou pomocnou čárou zobrazeny pro porovnání i hodnoty roku referenčního, jsou li v systému (v DB) k dispozici.

Nad grafy můžete nalézt tabulku pro výběr filtrování dat. V rámci filtru lze volit grafické zobrazení dat pro různé zdroje, různá zdravotnická zařízení ( IČZ) a pro vybrané období (rok).

Naposledy změněno: sobota, 3. prosince 2011, 19.00